Kiszka Wiejska
Wyprodukowana według przepisu, który jest tajemnicą Zakładu. Produkt ten stał się jednym ze znaków firmowych Zakładu, bo smakoszy tej kiszki mamy w całej Polsce, a nawet za granicami naszego kraju. Dostępność do świeżych składników tego wyrobu pochodzących codziennie z ubojni i kompozycja przypraw naturalnych sprawia, że efekt jest tak znakomity.
Pasztetowa Tradycyjna
Wędlina podrobowa z mięsa wieprzowego niepeklowanego i wątroby. Parzona w osłonce naturalnej. Odpowiednio dobrane przyprawy oraz proporcje składników nadają jej niesamowity i niezapomniany smak domowej pasztetowej.
Pasztet Domowy "Płatek"
Wędlina podrobowa z mięsa wieprzowego i wątroby. Stosowanie odpowiednich przypraw, a szczególnie zachowanie proporcji tak w składnikach jak i przyprawach stanowi o wyjątkowym smaku i zapachu tego pasztetu. Natomiast wypiekanie go w specjalnych piecach nadaje mu znakomitą konsystencję i kolor.
Pasztet z Kurczaka
Wykwintny pasztet przyrządzony z mięsa drobiowego z dodatkiem suszonych owoców żurawiny. Zachwyca smakiem i aromatem. Wykwintny, delikatny smak.
Salceson z Liszek
Proces wytwarzania salcesonu polega na gotowaniu słusznych kawałków mięsa wieprzowego, golonki wieprzowej oraz skórek wieprzowych. Uzyskany wywar przyprawiony czosnkiem i innymi odpowiednio dobranymi przyprawami stanowi spoiwo wszystkich składników. Produkt ten jest doskonałą propozycją dla klientów poszukujących oryginalnego smaku tradycyjnej wędliny. Doskonały smak i właściwa konsystencja stanowią o wyjątkowej jakości tego specjału.