Elementy z mięsa wołowego

Elementy z mięsa wołowego pozyskiwane są z hodowli tradycyjnych w województwie małopolskim i świętokrzyskim.  Stała kontrola weterynaryjna i stosowane w Zakładzie systemy higieniczne dają gwarancję najwyższego standardu pozyskiwania mięs, a jednocześnie bezpiecznej produkcji.


 miesowieprzoweElementy z mięsa wieprzowego

Wysoką jakość mięs wieprzowych gwarantuje jakość surowca. Żywiec pozyskiwany jest od lokalnych rolników z hodowli na terenie Małopolski oraz własnego chowu trzody chlewnej. Zwierzęta te są tuczone metodami tradycyjnymi, co pozwala na uzyskanie wysokich walorów smakowych, tak mięs jak również produkowanych z nich wędlin. Tę wysoką jakość gwarantuje również własna linia uboju trzody chlewnej oraz stały nadzór weterynaryjny nad Zakładem.


 miesocieleceElementy z mięsa cielęcego

Elementy z mięsa cielęcego pozyskiwane są z hodowli tradycyjnych w województwie małopolskim i świętokrzyskim.  Stała kontrola weterynaryjna i stosowane w Zakładzie systemy higieniczne dają gwarancję najwyższego standardu pozyskiwania mięs, a jednocześnie bezpiecznej produkcji.